صفحات ایندکس شده توسط گوگل

صفحات ایندکس شده سایت

صفحات ایندکس شده به این معنی است که گوگل خزنده هایی را برای بررسی صفحه ها به سایت شما میفرستد و آن ها را فهرست بندی می کند. برای نمایش صفحه وب در نتایج جستجو، باید در فهرست گوگل باشد.

گوگل به هر وب سایت بودجه خزیدن اختصاص می دهد. بودجه خزیدن به عنوان “تعداد URL هایی که Googlebot می تواند و می خواهد بخزد” تعریف می شود.

گوگل به طور مداوم از میلیون ها وب سایت بازدید می کند و برای هر صفحه سایت ایندکس شده مورد علاقه خود یک فهرست ایجاد می کند. با این حال، ممکن است هر سایتی را که بازدید می کند ایندکس نکند. اگر گوگل کلمات کلیدی، نام ها یا موضوعات مورد علاقه را پیدا نکند، احتمالا آن را ایندکس نمی کند.

به همین دلیل است که بسیاری از صاحبان وب‌سایت‌ها، مدیران وب‌سایت‌ها و متخصصان سئو در مورد ایندکس کردن وب‌سایت‌های خود توسط گوگل نگران هستند. زیرا هیچ کس به جز گوگل نمی داند که چگونه کار می کند و چه اقداماتی برای نمایه سازی صفحات وب تعیین می کند. تنها چیزی که می دانیم این است که سه جنبه ای که گوگل معمولاً به دنبال آن است و در هنگام نمایه سازی یک صفحه وب در نظر می گیرد عبارتند از: ارتباط محتوا، اعتبار و ترافیک.

ابزار Google Index Checker چیست؟

صفحات ایندکس شده

Google Index Checker یک ابزار SEO رایگان است که توسط Linkody برای بررسی این که آیا صفحه سایت ایندکس شده است یاخیر ارائه می شود. شما می توانید حداکثر 10 URL را در یک زمان بررسی کنید. اگر صفحه ای ایندکس نشده باشد، ابزار ایندکس شدن دامنه را بررسی می کند (یعنی سایر صفحات دامنه ایندکس شده اند).

نحوه استفاده از Google Index Checker

حداکثر 10 URL را وارد کنید و روی دکمه “بررسی وضعیت INDEX GOOGLE” کلیک کنید. این ابزار URL ها را بررسی می کند و وضعیت فهرست بندی را برای هر یک از آنها ارائه می دهد.

چه زمانی از Google Index Checker استفاده کنیم؟

اگر وب سایت شما توسط گوگل ایندکس نشده باشد، عملا وجود ندارد. در نتایج موتورهای جستجو ظاهر نمی شود و هیچ ترافیک ارگانیکی دریافت نمی کند. بنابراین بسیار مهم است که مطمئن شوید صفحات شما ایندکس شده اند و اگر از متخصصان سئو کمک بگیرید ایندکس وب سایت ها به راحتی انجام خواهد شد.

از ابزار Google Index Checker برای بررسی ایندکس شدن صفحات خود استفاده کنید. اگر صفحه جدیدی است و ابزار می گوید ایندکس نشده است، چند هفته بعد دوباره امتحان کنید. سرعت ایندکس شدن یک صفحه جدید به اعتبار سایت، اندازه آن، عمق صفحه و بسیاری عوامل دیگر بستگی دارد.

اگر بعد از آن زمان هنوز صفحه ایندکس نشده است، توسط متخصصان سئو روی بهبود آن و معتبرتر کردن وب سایت خود کار کنید. برای بررسی اعتبار وب سایت خود از ابزار رایگان Website Authority Checker استفاده کنید.

3 دلیل ایندکس نشدن یک صفحه چیست؟

دلایل متعددی می تواند توضیح دهد که چرا یک صفحه ایندکس نمی شود:

  • گوگل هنوز از این صفحه اطلاعی ندارد.
  • اگر صفحه جدید باشد و گوگل هنوز داخل سایت خزنده ای نفرستاده است.

گوگل صفحه را خزیده است اما آن را ایندکس نکرده است.

دلایل ایندکس نشدن دامنه چیست؟

اگر هیچ یک از صفحات سایت ایندکس نشده باشد دامنه ایندکس نمی شود. دلایل متعددی می تواند توضیح دهد که چرا یک دامنه توسط گوگل ایندکس نمی شود:

  • دامنه کاملاً جدید است و گوگل هنوز آن را کشف نکرده است.
  • گوگل تصمیم گرفت که وب سایت را ایندکس نکند، یا وب سایت قبلاً ایندکس شده بود اما گوگل تصمیم گرفت آن را از فهرست خارج کند. در هر دو مورد، این بدان معناست که گوگل این وب‌سایت را اسپم می‌داند یا دستورالعمل‌های گوگل وبمستر را نقض کرده است.

 به عنوان مثال با استفاده از سئو کلاه سیاه یا خرید لینک‌های نا معتبر رشد کرده است.

  • ایندکس نکردن یک وب سایت به معنای حذف کامل آن از نتایج جستجو است.

مقالات مرتبط